Jobbar

Nu sitter jag på ett av mina gamla sommarjobb o 'jobbar', jag sitter vak. En boende som är dålig och behöver extra tillsyn. Har bara suttit vak på dagen tidigare,får se hur det går i natt. Slutar kl 7.och sedan börjar jag på mitt ordinarie ställe 13.45 i morgon. En tuff dag. Hmm men det ska nog gå bra.:) Andreas kommer hem i morgon kväll iaf,alltid något.:) jag kommer kanske uppdatera lite mera i natt,inte för att jag tror någon läser då, men då har jag något att göra.:) sov gott så länge.

Hemma..=)

Nu är vi tillbaka hemma, kom hem vid 18 tiden. Skönt, det blev en hel del körandes o promenerandes..Men det var härligt. fint väder och fina platser..=) skriver i morgon samt visar lite bilder:D
God natt o sov så gott..

//Maria

Semester

I morgon så ska jag göra en omtenta och sedan så åker vi på en mini semester. vi ska iväg till Öland tills på söndag..:) härligt..Men det innebär att jag inte har tillgång till datan. Så det blri inga bilder förrens nästa vecka.. nu får jag fortsätta plugga lite innan jag ska sova.

Trevlig helg..

Under omkonstruktion!

Jag håller på att ändra på sidan/bloggen, så ni får tyvärr stå ut med att det snurrar omkring lite. Ska förhoppningsvis snart reda ut den så den blir fin:)

 

Sova dax.

Andreas är ännu iväg och tonar bilen tilsammans med Stjärna. Har varit iväg sedan 18. Vet inte när han kommer tillbaka.. Men känner att jag nog borde gå o lägga mej. Ska gå introduktions förmiddag i morgon. Börjar kl 7 och slutar 14. Andreas ska iväg igen till orrefors. Men han är inte iväg lika länge "denna" veckan, han har tagit semester på torsdag och fredag för att vi ska hitta på något. Men sen blev det att jag ska skriva en omtenta på fredag så vi kan inte åka innan dess..=S Men sedan åker vi nog. vi funderar på att åka till Göteborg eller Öland..Trevligt o bara hitta på ngt han och jag. =) Nu ska jag stänga av datan och natta mej själv=) God natt o sov så gott..

Glad midsommar!

Hoppas ni hade trevligt igår, det hade vi. Jag och Andreas åkte ner till J och hans tjej i Ystad. Hade tur med vädret även om de blev lite kallt på kvällen, Men vi hade mysigt och satt ute hela kvällen, tände en "brasa" och njöt. Spelade lite kubb och grillade och åt jordgubbar..

(glömde kameran så det blev inga bilder igår.)

Idag bär det av till svärföräldrarna för lite mat..

Handlat o tvätta

Idag har jag handlat resten av det som vi ska ha med oss till Ystad. så nu är det färdigt..En himla massa folk i affären..
Alla ska handla inför midsommar. Får hoppas på fint väder bara. Köpte en filt som jag ska ta med mej om det blir kallt.

Har gått o småstädat och tvättat under dagen så ikväll kanske all tvätt är ren..=)


Grattis Island!!

Idag är det Islands nationaldag..! Grattis Island =)


kommer ihåg förr när vi bodde nere i Arlöv och firade Islands nationaldag tillsammans med andra islänningar som bodde runt omkring oss. Det var en "stor" anordning/fest där vi firade. Hur trevlig och roligt som hellst.
Men så har vi inte firat sedan dess, eller ja det minskade nog redan innan vi flyttade men väl här uppe så slutade det. Lite synd kan jag tycka eftersom det är ett härligt sätt att träffa andra islänningar som bor här.

solsken=)

Idag är det strålande solsken.. Helt underbart.. Men självklart så kommer jag inte kunna njuta hela dagen.. Ska åka och "jobba" min introduktions kväll..Och planera in när jag ska gå intro förmiddag. Var ju dunder förkyld igen förra veckan... Förkyldningen har minskat iaf.. skönt det iaf. Tror att jag fortfarande pendlar mellan att ha lite feber och ingen feber.. Men det är inte så farligt.. Har varit och handlat lite inför midsommarfirandet i Ystad. Får fortsätta med det i morgon. Ska nog ta en tur in till K-stad då =)

Igår var jag iväg en lite tur till Sölvesborg och köpte en kjol o ett linne.. =) Så nu kan man gå sommarklädd =D lite mera iaf.. Så nu får sommarvärmen komma och hålla i sig =) Jag är ju så kall av mej så hopps på lite värme... Får hoppas att vi kanske kan sitta ute mycket på jobbet idag..

Nu får jag gå o göra mej lite i ordning så jag ser ordentlig ut första dagen=)

Ha det så skönt i Sommarvärmen..=)

Hejsvejs

Böcker

Den senaste tiden har jag haft gott om tid o chans till o läsa..Tycker det är jobbigt o göra ngt ansträngande och tanke krävande när man bara vill bädda ner sig=S såå. jag har hunnit läsa till fjärde boken i serien om Sanningens svärd; skriven av Terry Goodkind. Har några kapitel kvar i den fjärde boken.. Det trista är att någon annan oxå läser och lånar från samma bibliotek just nu så bok 5 är utlånad och personen kan ha den tills i augusti.. Hoppas verkligen inte det tar sån tid..Hinner ju läsa ut denna innan dagen e slut..

 
Del 2,3,4

(Har även sett på nätet att serien är 19 böcker lnång inte 16 som jag trodde. Det är bara det att "mitt" bibliotek inte har de tre sista..=S)
 

Sjuk sjuk o åter sjuk...

Det blev inget jobb för mej idag.. Inte sovit i natt och mera förkyld. Hostar till o från och näsan rinner.. Skuldkänslorna kommer direkt för att jag tänker om jag ska sjukanmäla mej men tanken om att jag inte vill smitta ner de andra i personalen samt de äldre vinner.. Och jag blir hemma.. Men inte hjälper det skuldkänslorna så mycket.. Hatar att vara sjuk från något.. Att vara sjuk när jag "bara" ska vara hemma e ok, men inte när något är bokat..Hatar, hatar detta Det känns helt hopplöst. 3 gånger på 3 månader..jag som inte ananrs blir sjuk..

I Morrn fick jag tid hos farbror doktor för att kolla min huvudvärk.. Har haft en hel del med sånt så hoppas det inte är något allvarligt. Men hon jag pratade med höll med om att det borde kollas upp. Så i morrn så ska han kolla så min hjärna funkar som den ska och reagerar som den ska..(Inte så allvarligt som de låter..)


Nu ska jag  fortsätta med o vara sjuk o eländig..Kanske ska fundera på o handla något som är lätt o äta. Typ filmjölk eller ngt sånt..

Hejsvejs och hoppas Ni är friska iaf..

Hmm.. Tisdag..

Ja,Tisdag igen och förkyld igen... Hopplöst nu.. 3 gången på kort tid.. blir nog snart galen.O sen ska jag gå introduktion på jobbet i Morrn..=S puh.. jobbigt värre o samtidigt vara förkyld..:S Men nu´ska jag gå o lägga mej så jag orkar upp tidigt. Börjar kl 7 i morrn bitti. Så God natt o sov gott=)

Jobb

Idag var jag o jobbade på mitt gamla ställe. 14.30-21.15. Så himla segt innan det lixom sätter igång..hmm Men det är nog en vanesak. Nu har jag varit ute med hunden och spelat in ett program till Andreas som är iväg denna vecka med. Magnus Betner(eller hur han stavas..) och hans show. Nu ska jag slänga i mej lite mat innan jag ska sova.. Ska till tandläkaren för en koll i morrn. Vill inte..

Sov gott o ha de bra =:D

Sommarlov

Nu är skolan slut. Ska dock in i morgon på lite uppsats lyssning..Men det blir nog bara halva dagen..Och idag som sagt slutade den andra kursen.. Så om jag hade varit duktig osv. osv så hade jag varit färdig socionom nu,, Men som livet ibland vill så har jag inte varit så på G denna termin. eller förra våren heller, ligger därför back med min uppsats. Inte gjord o inte inlämnad.. BIG PROBLEM. Inget läge som jag gillar men så får det vara. ska lägga på ett krut nu och försöka puzzla ihop mitt liv nu. Dock så krockar mitt ämne med semestertider nu och jag ska göra intervjuer. Men det får bli på höstkanten då de kommer tillbaka. Tror inte att det är så många som vill vara med på intervju under sommaren o inte heller att de har så mycket tid.
Har ni någon gång kännt att livet sprungit före er och ni bara står kvar??

Nu ska jag köra bort till affären och köpa något till kvällsmat. Börjar bli lite hungrig.
blir nog till att äta och läsa uppsatser samtidigt ikväll.


Sweden Rock 2009

Nu har Sweden Rock öppnat för detta året. Ska dock inte in dit. Funderar på att åka dit i morgon och lyssna lite på H.E.A.T, fast utanför.
Får se sedan om man ska åka dit lite med Andreas och kolla så är det med gjort..
Hämter ju lilltösen på fredag och då kan man spendera mer tid med henne och inte lika mycket bök som o åka dit med henne.
På fredag får jag även mitt jobbschema. Äntligen. Ska bli skönt o veta hur man jobbar i sommar..Så man vet när man kan hitta på något. När Andreas ska ta semester:D

RSS 2.0