Bröllopsduellen

Jag och Andreas körde och hyrde film innan. Det blev Bröllopsduellen och Arn. Än sålänge har vi bara kollat på Bröllopsduellen.. Men.. Komedi och romantik..I love it..! Känner igen mej i många aspekter i denna film..En prövning utan dess like..=) Men Wow vilken underbar dag och underbar känsla att gå där i sin klänning..Väl där så är det värt allt slit och all planering..Utan tvekan..

"Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!"

Vilda


Lite gamla bilder på Vilda..

Sommaren kommer med blomster..

Nu när det är varmare ute så blommar det ute i trädgården, blommor av alla dess slag...Tyvärr så är jag helt usel på blomnamn.. rättaresagt.. Jag kan nästan inga.. Så jag har en massa fina blommor; utan namn..=)








Så kan ni några namn på blommorna på bilderna så får ni gärna dela med er=)

Fantasy

Som jag tidigare har skrivit så tycker jag om att läsa fantasy böcker. Och vad passar bättre när man är sjuk som att läsa böcker..Började denna serie förra veckan och har läst ut bok nr 2 med. nu får jag bara vänta på att bok 3 och 4 kommer in på biblioteket igen..:S Typiskt att de alldrig finns inne när man vill ha dom :)
Denna serien är "bara" 16 böcker lång så hinner nog läsa ut den innan sommaren är slut :)

Gruppinlämning..

Idag skulle vår gruppinlämning i skolan vara klar.. Men vi (resten av gruppen) fixade in den i Måndags..Jag var hemma sjuk =s eller tja. dunder förkyld och vill inte smitta ner dom oxå.. Men det är skönt att den e inlämnad, nu har vi bara seminarie på den nästa vecka och sedan utväedering och sedan är denna terminen slut. Jag har ännu mina omtentor kvar, har en om 2 veckor och sedan är inte nästa förrens i höst =S Men men.. det får jag ta..Vill bara få det översstökat.

Idag skulle även min uppsats ha lämnats in.. Men jag kommer inte lämna in någon denna gång, ev till höst elr nästa vår..


Men men.. Man ska inte gråta över det man inte kan göra ngt åt..Så enkelt är de..Elle jaa.. nästan..

Idag så står det elda och städa på schemat.. Andreas kommer hem idag.=)

Äppleträd i blom


Blomsterbilder..

Jag var ute i början av Maj och tog lite bilder under tiden jag rastade Turbo. Har inte lagt över dom på datan förrens nu, men här kommer dom. Det var en härlig dag som visade sig på sim somriga sätt. Varm och skönt, strålande solsken..=)







Loppis och Holje marknad

Idag är Andreas ute och spelar med killarna på ett bröllop.. lilltösen och jag har varit på loppis och en runda på Holje marknad. Dagen har väl inte gått så smärtfritt som man kanske önskat. Men man kan ju inte få allt här i livet,,

Är för trött och inte på humör för o blogga mer idag..
Får se om jag hittar kamera sladden i morgon för jag har lite bilder =)

Hej svejs..

Uppdatering bilder:
Lilltösen och Kristoffer på Holje marknad

Saknade barn-Efterlysning!

"Lina i Västerås mår inte bra nu. Hennes barn Lukas och Kevin, har varit efterlysta länge nu. De befinner sig troligtvis i Italien med den biologiske fadern."   Se bild på Lukas och Kevin, och läs vad Linas vän har skrivit på; http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593

Länk till "saknade barn":  Saknade barn  Här står det mer om Lukas och Kevin, och deras kännetecken, samt information om andra saknade barn. 

 Gå in och kolla på dessa länkar samt vidarebefodra dem så barnen kan komma hem.

Barnen har inte valt detta, Glöm aldrig det.

ont i halsen och städdag..

I går städade vi nere i källaren och fixa till lite, men nu behöver vi åka till återvinningstationen och kasta en massa..Hemskt vad mycket man samlar på sig, så mycket skräp...Trist nog så började jag få ont i halsen igår och idag har det inte blivit mycket värre =S Vill ju inte bli förkyld igen..

Mörker,kväll, En dag kvar=)

Ja.. mörkret kommer som vanligt med kvällen.. Men inte är den roligare för det. Tycker inte om natt och kväll.. Är mörkrädd och tycker inte om det.  Men man måste göra vissa saker ändå.. Som att gå ut med hunden...Han måste ju få gå ut ändå..:S och om jag går ut för tidigt så vill han ju bara ut igen. Men det gick, precis som alltid.. Men saker som att någon smäller i bildörrar och kör fort förbi på "huvudgatan" eller när det knastrar i löv och buskar. Sånna saker gillar ja inte... Och just sånna saker hände idag..Och massa skrik och oljud från ett hus och som sedan visslade utomhus.:S Inte mycket, men en sån sak som jag inte gillar. Så då går jag så snabbt jag kan hemåt..ständigt redo med min stora ficklampa och att när som hellst "dyka" in hos närmsta hus...(som om man bodde där=S )

Men men.. till de lite roligare sakerna:) eller ja sak Andreas kommer hem igen i morgon, han har visserligen inte varit borta länge denna gången utan bara 2 nätter änsålänge.. Men då han var borta förra veckan oxå så känns det deso längre.. Men i morrn kommer han..:) Och sen e det ju lite lång ledigt. tors-sön för oss bägge och på fredag hämtar vi lilltösen, och eventuellt så är jag helt ledig nästa vecka=) Underbart...


nu ska jag sova och hoppas på att jag inte är lika trött i morgon bitti..
Sov gott=)

Yes!

1:a med 387poäng. NORGE!! Alexander Rybak - Fairytale

16 st 12 poängare:) poäng från Alla jury´s

Norges bidrag.Vinnaren!


2:a Island=) 206 poäng Jóhanna Guðrún Jónsdóttir-Is It True 

Islands bidrag.

Norge och kära Island

ja, det verkar gå himla bra för dem men mindre bra för Sverige...Men tycker om deras låtar=)

Eurovision 2009

Nu var det dax igen...Sitter nu och kollar på svt 1. Sverige har ju redan varit och nu är det dax för island.. återkommer senare:)

RSS 2.0