Blogg

Krian.bloggplatsen.se


Vaggan är hemma =)

Idag när vi var iväg o lämnade Annicas present o Andreas hjälpte svärfar så fick jag se vaggan för första gången..:D Den är jätte fin och står just nu i rummet brevid...=) Svärfar (tror de var han) hade monterat ihop den så den var redo för hemfärd. Tillbehören tog Andreas hem i helgen så nu ska dom vara tvättas/vädras innan det är dax o bädda och göra i ordning..:D ( En påminnelse om hur snabbt tiden går..) Ska ta en bild på vaggan, i morgon eller när den är "redo". Ska bli spännande o se hur den blir, en reality check..:P hehe..

V 33

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 2 mar 2010.

Du är på dag 228 av 280. (81,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 3 fulla dagar (v32+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 23 apr 2010
Du har 52 dagar kvar till beräknad förlossning.


20+2 vs. 30+2





Vecka
20+2 vs. 30+2

Det finns väl ingen skillnad =:P


Tisdag- Mars =O

Nu är det redan Mars.. eller jaa, det var det ju igår med. Men ändå.. tiden går fort..Änsålänge iaf..=)
Besöket hos barnmorskan igår gick bra. Mitt HB hade höjt sig en aning, vilket är ju bra=) och magen hade växt och följer ännu kurvan, håller tummarna..hehe. Ingen stor bebis tack=P hade SF mått på 31 så det e ok..=) Att jag hade ätit godis på söndagskvällen märkte hon visserligen, men det var inte så farligt..:) Det hade ju sin orsak, de med.. Men efter ha granskat mina journaler från Csk så tog hon ändå samma prover som sist, så jag blev stucken både i fingret och i armen.. Men men.. Det kan jag väl stå ut med, så länge jag får resultatet att jag är "frisk".  =) Sedan var det klart och jag fick gå igen.. Nu börjar snart Föräldragrupperna så då träffar man ju oxå dom, plus att det nu bara är 2 veckor tills nästa besök, hehe. Men det var en månad sedan förra.. hehe haha, jaja vädret kan jag inte rå på. Det är inte bara mej det drabbar så, man kan inte kräva för mycket. väl? =P Men nu hoppas vi iaf på vår.. Vill ha vår... =) 

Efter barnmorskan så bar det av till Kristianstad för och inhandla lite..:) Det köptes försenade presenter till Svägorskorna och sedan torkarblad till min bil, så nu kan man köra och se ut ur den..=) Var även inne på babyproffsen och hämtade ut vår babybox samt kollade efter tillbehör till vagnen, men fick rådet att komma in med den så de kunde kolla.. Hehe. Hon som jobbade hade ingen aning om vad det var för vagn, hehe. märket kände hon till men inte att de hade en vagn som hade travelsystem..=) hehe..

Blocket

Har annonserat ut lite av lilltösens gamla kläder på Blocket så man får lite mera plats här hemma, klädhögarna växer fort i vissa perioder och vi har inte gjort oss av med något(!) sen hon var liten.. hmm En del kläder finns, kan ja påstå.. Så kläder i 98-104 finns på blocket och 86-92 kommer inom kort.

Nu är det ju dax för o fylla på hennes garderob inför våren och sommaren. Men o andra sidan så är det ju så himla mycket roligare än o försöka bli av med kläderna..=) Och ett "vårtecken" är ju alla bytaredagar som kommer nu..:) Älskar o gå på dom =9 nu är det ju ännu roligare iom man kan kolla kläder till bebisen med.. hihi Fast vi har en del kläder och vet att mera kommer..:) Vi har snälla föräldrar..=)

BM

Nu ska jag snart ut med hunden en liten runda innan jag ska göra mig i ordning för att åka till Barnmorskan för en kontroll. Missade ju förra, då jag inte kom upp från infarten..=s och fastnade i snön..:S Men men. denna gången går det bättre, nu är ju snön borta i backen och jag har volvon..:) Och efter Bm besöket så ska jag in till Kristianstad för en tur till babyproffsen och sen köpa presenter till Annica o Anna. liite sen, men ändå..=P  ska även köpa nya torkarblad till min bil..

En timme kvar nu, nu bör jag sätta fart.. =D
Hej svejs..=)


RSS 2.0