Nytvättad=)

Nu har vi varit o tvättat bilarna=) Dom blev fina o glänsande..fick till o med prova på den "nya" gör det själv hallen, det var förvånansvärt enkelt:) sladdarna var lite jobbiga men det gick o stå ut med.. Hehe.. Men jag missuppfattade Andreas direktiv lite.. hehe.. men bättrade mej till pollet nr 2. Får försöka ta en bild på min nya pärla i morgon så ni får se den:)
Har ju en ny bil sedan någon vecka sedan. =)

Söta lilla Victor...

Den 14 April så gick lilla Victor bort... En söt pojke på 1,5 år har nu fått ge upp kampen mot sin cancer. Han gick bort på sjukhuset omgiven av sin familj.


Tidningsartikel om Victor och hans föräldrar
Insamling: http://www.barncancerfonden.se/1707

En blogg om Victor

Änglabarn

Jag finns med dig...
Överallt där du går följer jag dig..n
Inte synlig.. men jag finns där för dig.

Jag finns i ditt hjärta..
Jag finns i dina drömmar om natten..
Jag finns i ditt skratt och i dina tårar..
Jag följer dig vart du än går..

Jag värmer dig när du fryser..
Jag kramar dig när du är ledsen..
Jag kommer alltid att finnas till för dig..

Jag är ju ditt eget Änglabarn.

Okänd författare

Vila i frid
Victor


*Tänder ett ljus för Victor och hans familj.*


Helgen..

Nu är jag lite piggare och tänkte skriva lite om helgen..

I fredags så har vi bestämt med en man som skulle komma o köpa vår vattensäng..Så på förmiddagen/ tidig eftermiddag så körde vi till Ikea och inhandlade en ny fin säng..- Min egna lilla prinsess säng..=) En hög säng..hihi.. men den är skön=) och sedan körde vi direkt hem (ingen mera handlande alls) och skulle packa ihop vattensängen som stått på tömning under dagen.. Vi började vika ihop själva vattensängen och torka av den när vi märkte vatten som inte kom från trasan... Det var hål i sängen.. en litet hål, men hål likaväl...och sen upptäckte vi även hål i linern(den som ska göra så eventuellt vatten ej ska läcka ut på golv) vilket hade resulterat i att ena spånskivan hade ett jätte vatten märke och en av de andra var genom blöt så att A kunde föra fingret igenom det.!! Illa!. Detta är ju inget som vi märkt (kan märka) förrens det är försent.. Hade vi inte skullat sälja sängen så hade vi vaknat en natt av en massa vatten..Inte bra,,

Snabbt som attans så gick jag för att ringa till köparen som hade kommit oturligt nära, men ville absolut komma ändå.. Och ville ändå köpa den.. Han var hur optimistisk som hellst..." Jo men det går att laga, jo men linern skulle jag ändå inte använda, det är bara till o fixa nya spånskivor. osv." Optimistisk..Men det var ju bra för oss=) Och han ville dessutom- självmant betala hela den avtalade summan.. Men jag gav snabbt tillbaka lite..Men han var nöjd och vi var nöjda=) Allt bra och vi kunde montera ihop vår nya säng..

I lördags så sov jag mest.. från att va lite förkyld till o bli mera och kände mig helt kass. så jag försökte sova bort det, funkade delvis iaf. och tur väl var det, på kvällen skulle vi ju o kolla på "Persson vs. Persson" på Böckmans i Bromölla..=) För dom som inte vet så är dom 2 stycken trollkarlar, dom som var med i Talang 2008 :) Gubben min o hans medhjälpare=P hjälpte dom o fixa med scenen o ljud o ljus. Andreas skulle sen sköta ljudet o så, inget höjdare för min del,men det funkar- e van... Men jag hade ju svärföräldrarna med o lite vänner så det blev bra ändå=) Fick god mat med- grillspett o bakad potatis o lite tillbehör.. En sockerbomb till efterrätt  som var mindre god, men allt som allt så var det gott=:O) O För dom som inte sett David & Marcus in action har missat ngt... hehe... iaf om man tycker om trollkarlar.. Dom var otroligt bra och himla roliga..

Och i Söndags så var jag "taxi" åt mamma och körde runt på två bytaredagar, i näsum och mjällby.. hittade lite småsaker till lilltösen. Hittade bland annat en rutchkana, en sån stor.. får se om den kommer till någon nytta i sommar.. Sedan resten av dagen så var jag bara trött o slö..

Det var min helg, varit aktiv trots att jag borde tagit lite lugnt- som vanligt så blir man sjuk när man redan har saker planerade..Hadde ni en bra helg?

(Började skriva detta inlägg i måndags men orkade inte skriva klart det...)

sjuuk

suck.. är förkyld som sören..o hostar o feber.. ngt mer som kommer kanske?.hoppas iaf att jag slipper öron eller sånna problem nu,, finns inte tid till o vara sjuk...

suck o host.. ska burra ner mej o min nya goa säng sen.. Sålde ju vattensäng o köpte en ny "vanlig" säng...=) Ska nog berätta  mer om just det, när jag e lite mer piggare.. en "kul" historia med den dära sängen..

Hej så länge..

Rix fm

Sitter i bilen på väg till skolan och lyssnar på rix fm. Dom ringde nyss till robert och gert. Sverige fick då veta att gert har fått skavsår på ollonet.. Hmm spännande.:)

RSS 2.0