Suck..

Nu är jag ensam. Sambon har åkt iväg med jobbet och kommer inte hem förrens på fredag och sen på Måndag så åker han igen..=:S usch tycker inte om distans.. hmm men men.. bara ett par veckor..

Var o lämnade han i Karlshamn i morse där han skulle träffa sin jobbarkompis..
Det slog oss igår att det inte är ofta som vi har varit i sär. så det är väl lite bra o vara det med, men det är trist. och jobbigt.. sova ensam i huset och nu är hunden super trött så han sover genom det mesta.. Inklusive om någon hade smygit sig omkring, (tror jag.. om jag ser till hans snarkande och det faktum att han inte reagerar på om jag går ut eller så..)
Men men om inget annat så blir nog fåglarna sura om någon kommer och inte hälsar på dom. så dom funkar nog med som smyglarm.. hmm undrar egentligen avrför jag ens funderar på att ngn skulle komma in. Har ju securitas larm. hehe Ingen som kommer in som inte ska kunna komma in..

Aja. ska nog titta lite på womens murder club innan man ska sova. F¨r trötta ut sig lite till så jag sover ordentligt så jag orkar med det jag måste i morrn. Ved..:S:S

Goder natt..

Kameror

Svärmor var uppe på ullared häromdagen och köpte kameror till oss. =) nu kan vi bocka av det på listan. skönt..=) Underbart när man kan bocka av punkter..=D

Jag satt och la in fler bilder på vår sida innan, =) uppdatera där oxå lite. Lite stressigt ibland och komma ihåg att uppdatera bägge sidorna..=D Men det ska göras.. Fixade till infon om Boogie Boyz oxå.. Ska fixa lite mer bilder osv oxå på dom till sidan. Tycker alla ska veta vilka som ska spela coh hur dom ser ut. Det är ju inte som om dom är just vem som hellst.. hihi..
Ska iväg o lyssna på dom igen när de spelar på Valborg i Råby.=) Ska förhoppningsvis få med mor o far, o syster, systerson oxå.. hoppas.. trist o åka själv.. men men.. har ju grabbarna grus där iaf..:)


Var ska ni fira valborg eller ni ska bara mysa hemma? Vad tycker ni är bäst med valborg?

Uppsatsen

Nu har jag tillslut suttit med min uppsats. skrivit informationsbrev, samtycke, framsida och börjat på definitionerna.. Äntligen en start..Plockade upp alla mina böcker från tidigare kurser i kväll, en massa böcker. Underligt nog så har jag saknat dom.. hehe.. lustigt, när ja väl var tvungen o läsa dom så var de inte alls lockande medans nu så ser jag nästan fram emot det..

Underligt hur det kan kännas betungande ena stunden och i nästa inte.. Men o andra sidan så lär det väl komma igen...Känslan av att det inte är "kul", men som jag sa till ralle, det är ju inte direkt meningen att det ska vara kul, utan lärorikt och utmanande och förhoppningsvis användbart för kommunerna..Men inte "roligt" intressant ja..

Men en sak är ju nästan säker; tiden kommer garanterat gå fort, så är det alltid. Man tänker att mna har massa tid kvar och helt plötsligt så är det dax för inlämning..

Men det kommer säkert gå bra, det brukar det göra..Faller man så får man resa sig igen..=) 

Snö och kallt

Jag längtar lite tills nästa vinter då vi ska se till så att vi får lite snö och kallt.. Vi har planerat att resa uppåt i landet på en speciell resa till....


för en kylig upplevelse.. Härligt..=:D


Klädval

image7

ångrat klädval?? =)

Helg igen

Känns som om hela helgen försvann i ett nafs, har knappt varit vid datan alls..=( så nu får ni en liten uppdatering.

Fredan var lugn och en skön hemma kväll, med mys framför tvn.. Och sen i lördes så bar det av till B och förfest.. Längesen man träffade alla..=D Jag o syrran försökte oss på våra löshår, men det slutade med att det bara var hon som hade det i sig.. Kvällen började med en massa karaoke och sen iväg till brasseriet med Boogie Boyz som spelade=).. Sista för denna omgången, lite (mycke) synd.. Bland de få ställena här som känns lönt att gå till..

Och igår så var vi och firade svärfar som fyllde år. =) Grattis igen...

Och idag så har jag varit en runda i skolan, vi hade grupphandledning till c-uppsatsen. Det gav en del.. Var nere och bokade en inspelare tills nästa vecka så är den delen fixad..

Vaknade i morse till strålande solsken och värme..=) underbart.. Var ute med Hunden och fick ta av mig jackan efter halva rundan för det blev för varmt, så det blev vårjackan till skolan..
Blev till och med sugen på att fixa i trädgården, men han inte innan skolan och efter så hade solen försvunnit och det hade börjat bli kallare.. Får hopppas på solsken och värme i morgon med..=)


Skönheten och Odjuret

                belle

Här kommer en bild som min mamma färglade för många år sen, jag var nog 9-10 år då,, Men tycker den är jätte fin och själva motivet mysigt.. så ska äkta kärlek vara=)

Spännande

Nu är det bara 100 dagar kvar. tiden rusar förbi. Har suttit nu i över en timme och planerat en överraskning till sambon. Ska nog genomföras i slutat ev Maj-Juni. såå länge tills dess.. hur ska man kunna hålla det hemligt å länge.. hihi.. Men gud vad skoj..=)

skulle behöva sitta med min uppsats, men den lockar inte.. illa nog.. måste skärpa mig nu.. Jag kan inte genomföra roliga saker om inte de trista också genomförs..

Aja. sambon har nu börjat ett nytt jobb, närmre och bättre..:) har till och med flextid.. hihi.. 

Vi satt och deklarerade igår.. kändes bra. bägge ska få illbaka och det blir en hel del tillsammans.. inte illa:D Men utgifterna just då kommer nog äta upp det mesta av dom. Men det gör för en gångs skull inte så mycket. =) Det skulle jag inte vilja missa. Ni som känner mig och så, vet vad det hela gäller, Ni andra, Ni får veta det i sinom tid =)
hahaha

Natti natti

Nu är klockan så pass så att jag borde gå och lägga mig, men ändå sitter man här. läser och skriver på en massa sidor..Ringde efter serveringspersonal innan idag och han jag snackade med skulle ge de mest lämpliga mitt nummer så de kan ta kontakt med mej.. Hoppas på något svar.. 
Vi har nog bestämt oss för o ha de 2 tänkta killarna som fotograf och kamera man. Håller på och ska ordna med en överraskning till pojken, om jag nu lyckas hålla den hemlig, ska försöka komma på något speciellt som speglar det jag känner för han..


"uppdaterad"

Bloggen har ju blivit "uppdaterad" nu i helgen så man har inte kunnat komma in..hoppas den blev bra=)

Ja vad har hänt sen förra inlägget.. hmm haft tenta i skolan.. och "offentligt" startat upp vår uppsats.. nu känns det som om det snart är slut.. äntligen.. Men ett år kvar o sen e jag socionom oxå.. Va och grillade i helgen hos J och E. svärföräldrarna var oxå med.. =) trevligt, men dom åkte hem sen efter maten för svärmor L skulle jobba dagen därpå. Så vi blev ensamma, vi "unga", så vi spelade lite och hade det trevligt..=)

Var i Karlshamn idag, syster och systersonen skulle till sjukhuset o då passade jag på o följa med och kika in i en viss affär..=) hittade inte mycket som skulle inhandlas nu, men hittade ett fint diadem till töserna, får se om den passar eller om man ska ta en nyans mörkare..Ska planera lite mer och sen antagligen ta en tur ut dit igen.. Hon hade en del som tål att tänkas på..=)

RSS 2.0