Helg igen

Känns som om hela helgen försvann i ett nafs, har knappt varit vid datan alls..=( så nu får ni en liten uppdatering.

Fredan var lugn och en skön hemma kväll, med mys framför tvn.. Och sen i lördes så bar det av till B och förfest.. Längesen man träffade alla..=D Jag o syrran försökte oss på våra löshår, men det slutade med att det bara var hon som hade det i sig.. Kvällen började med en massa karaoke och sen iväg till brasseriet med Boogie Boyz som spelade=).. Sista för denna omgången, lite (mycke) synd.. Bland de få ställena här som känns lönt att gå till..

Och igår så var vi och firade svärfar som fyllde år. =) Grattis igen...

Och idag så har jag varit en runda i skolan, vi hade grupphandledning till c-uppsatsen. Det gav en del.. Var nere och bokade en inspelare tills nästa vecka så är den delen fixad..

Vaknade i morse till strålande solsken och värme..=) underbart.. Var ute med Hunden och fick ta av mig jackan efter halva rundan för det blev för varmt, så det blev vårjackan till skolan..
Blev till och med sugen på att fixa i trädgården, men han inte innan skolan och efter så hade solen försvunnit och det hade börjat bli kallare.. Får hopppas på solsken och värme i morgon med..=)


Ordet är Ditt:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0