lördag...o Brasse

Ja nu är Andreas iväg o spelar, en "akut" spelning. fick den i förgår eller ngt.. aja.. lite småkinkig kanske.. Det är på Brasse, vill ju gå på dom spelningarna,...(krogkväll)Men men. inte första gången det krockar..får väl hoppas på nästa gång.. Tror det blir den 28/3.. Ngn som vill dit??kollar på melodifestivalen nu.. Lilltösen fick med sitta uppe en stund till o titta lite..

Helg

ja nu har helgen börjat för min del.. Men idag ska det städas och kl 5 så hämtar vi lilltösen.. o jag e trött men ändå inte. sover inte ordentligt om nätterna, börjar bli lite trist nu..Men får hoppas det går över av sig själv...

På lördag så ska Andreas nog Dj:a på hans "stamspelning".Blir ju kul för han, de var ett tag sen nu. O så har han blivit tillfrågad o va roddare+"fixare" för ett annat band.Skönt o kul för han nu när "det gamla" bandet inte spelar mera..=S

*Nu får jag väl påbörja städning o annat fix..

Unga mödrar.. o kvällsmat

Tittade som vanligt på unga mödrar innan,..såg ni det?? Tycker lite synd om henne som fick helt fel möbler än vad hon beställde..Har ätit hasselbakad potatis o kassler idag.. Det var rätt gott, lyckades rätt bra =) Vad har ni ätit idag..?

Bröllop

Ja nu har det blivit officiellt att Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling kommer att gifta sig i vår/försommaren 2010..=)

Grattis önskar jag dom iaf.
tycker det är kul för dom och även för kungafamiljen.
vår kungafamilj är ju lite som en symbol för Sverige och att de kan ta steget till att acceptera ett giftemål mellan prinsessa och "vanlig person" tycker jag är bra och ett steg framåt för Sverige..:) Många ++++


Grattis..=)

Sött par


Zac Efron & Vanessa Hudgens

själv tycker jag dessa två är ett sött par:) men frågan är väl som alltid, kommer det hålla?? Det är väl inte alltför många kändisar som blivit tillsammans under en inspelning som håller ihop en längre tid?? utan det verkar mer vara i publicitets syfte..
Men sött par ändå=)

Familjen Annorlunda

Har ni sett den serien på tv4?? Helt otroligt hur de hinner med:) Men vill man så kan man:)

Måndagar kl 20.00 på tv4

Glasögon

nu har mannen skaffat glasögon.. hihi.. undrar hur länge det tar att vänja sig vid att se honom med dom=) min egen lilla söta glasögonorm=P hihi..

nej.. skulle man få för sig o göra ngt vettigt:)

läs detta

läste två minnessidor som handlar om en tjej vid namn Felicia och en kille vid namn Måns . Helt ofattbart hur det kan gå till i dagens(2005) samhälle. Att barn och unga kan bli behandlade såhär och att de skyldiga kan komma undan..Dessa sidor berör och påverkar en... 

R.I.P
Felicia
1990 07 19 - 2005 05 17

R.I.P

Måns

1991 12 14- 2005 04 25


Fotografierna=)

Idag var jag iväg o fotades "Model for a day-Olofström" med fotograferna Bertil Knoester & Thomas Tjäder och makeup artisten Jennifer Håkansson..:)


Del 6


I morgon sänder Svt 1 del 6 av 13 av Merlin..=) Tycker om den serien.. fler som gör det? den går att se på deras hemsida med:) fram tills den 31 maj iaf =)
 

E.M.D


Vad tycker ni?  gick rätt låtar vidare? I melodifestivalen..=p  Tycker själv att E.M.D´s låt var bra..:) "BABY GOODBYE ".. har inte lyssnat på dom så mycket innan men nu var de bra.=) tror tom det kan ha en bra chans i eurofestivalen. vad tror ni??.

måste plocka fram kläder idag med. hitta vad jag ska ha på mej i morrn. hmm. tips?? =)

Gör ni ikväll??

Trötter

nu ska jag nog sova. äntligen slipper man o sova själv..:)
Var nere o fick luggen klippt innan:) skönt, nu kan jag "se ut"..=) helt sjuk, klipper luggen minst 1 gång varje månad. håret försöker jag hålla det till var tredje som dom "rekomenderar", Men luggen måste jag klippa om jag ska kunna se ut och få plats med de dumma ögonfransarna :S och om ja ska kunna göra ngn "frisyr" av det hela.. Skönt o få det klippt iaf om jag nu ska ta bilder =P


Aja,... Sov gott allihopa..=)

Fotografering

Till helgen ska nog antagligen fotas, "model for a day" i olofström. 5 bilder på cd för 500kr. Får se det som en investering för kommande..=s annars så vet jag inte.. vill man köpa fler kostar de 100kr. bra eller dåligt? ngra tankar..?

Uppdatering

Nu kommer veckans och helgens uppdatering. I helgen så kokade jag pannan och fick källaren i vatten=/ illa... och sedan dagen efter så lyckades jag få vår säng- Vattensängen- att lossna i skarven, suck. men vi lyckades även denna gången att pussla ihop den.. Långtar nu ännu mer tills vi bygger om och byter hela det rummet. Och sedan var vi ute med lilltösen och åkte pulka, trevligt:)

Veckan nu då.. I måndags så skulle jag ha skrivit tenta.. men icke. jag hade strulat till det och det slutade med att jag inte åkte dit.. Istället så blev det Andy´s med systersonen och mor o syster..Och sedan fick han en dvärghamster..det blev han himla glad över, tyckte den dagen avr en bra start på sitt sportlov=) och sedan i tisdags så hade jag skola på em. och sedan på kvällen så kom hela familjen hit och hjälpte mig att kapa ved så jag hade något att elda. helgens göranden som tex ved blev inte av..Men de var snälla och kom o hjälpte mig. och sedan igår-onsdag så var jag iväg med systerson och syster och han åkte pulka och sedan badade han och jag och sedan var vi på bio- kollade på Bolt.=) Den var jätte bra och så himla rolig=) Och sedan idag då så har jag varit i skolan på em och haft lite om kommunikation. Och nu sitter jag här och borde städa i källaren o tvätta. Har massa som ska till återvinningen och sopsäckar med pantflaskor..måste åka till affären med dom. tar en sån himla stor plats. Får se om jag orkar..
I morrn ska jag städa, städa och ännu mera städa , eller ja. beroende på hur mycket jag gör idag.. hoppas jag hinner med större delen av källaren idag.. trist o panta o kasta på återvinningen bara =S

7 Månader

Idag har jag och Andreas varit gifta i 7 månader.  tiden går så himla fort.

Jag älskar dig Andreas.
 Du är mitt allt.
Där är underbar.

torsdag

Varit i skolan idag, fast bara på förmiddan sen hade vi inte mera.. Har ont i underarmarna efter igår..Kändes som om man var full när man körde, svängde hit o dit utan jag ville det. Men det gick iaf..=9 Jag kom upp i morse och ner igen sen.. så som det ska vara:) Hoppas nu bara jag kommer upp i morrn igen..=) hoppas andreas kommer hem i tid..Ska ju hämta lilltösen i morrn..:) får väl leka lite i snön nu när vi har den?? om den är kvar på lördag... Borde sitta o plugga nu.. Men sitter här o kollat tv och eldar..:S är så himla himla tråkigt o vara hemma själv. även om andreas jobbar sent så vet man iaf att han kommer att komma hem.. O nu vet man att han inte kommer förrens i morron.. En natt kvar.. lika trist varje gång.. men man vänjer sig??

skriver fel hela tiden, får rätta nästan varannat ord..:s borde sitta vid ett bättre ord.. - o inte ha träningsvärk..=P

Har fått en skrapmärke? på benet med. från ett par byxor tror jag-sömmen från ett par jeans som jag hade i helgen när vi var ute o gick..:s inte smart. kände att det kliade på benet men tänkte inte mer på det..O så såg jag såret igår..Dax för nya byxor.. hmm..

ska gå ner till pannan igen... Vad gör ni en kväll som denna??

plogat

nu har jag plogat.. Det tog sin lilla tid.. Svärfar fick komma o hjälpa till o starta den och sätta på snökedjorna.. de ville inte riktigt som vi ville, men på kom dom.. Undrar dock om jag hade plogat om jag hade insett hur min uppfart sett ut efteråt.. Den är inte vacker... o jag som gnällt när andra "spekat" och  gjort däckspår... hmmmm.. njaa jaa.. nu finns inte de gamla märkena iaf.. bara mina =(

Har till o med ätit lite mat-gräddstuvad pytt.. Så otroligt tråkigt att laga mat till sig själv.. Hade aldrig klarat min som singel eller jag kanske.. men hade inte ätit ngt bra iaf. färdigrätter rakt igenom...
Nu känner jag mig helt slut och slö.. men inte har man tid till det. hade behövt plugga och elda.elda och elda.. har inte gjrot det på hela dan så det e inte super varm här inne..

Hoppas jag kan komma upp för infarten i morrn. orkar inte köra upp bilen idag.. Annrs så får det bli en hemmadag..(hoppas inte)...

Hejssvejs sålänge...

Merlin

Har suttit och kollat på alla de sända avsnitt på SVt av Merlin.. Har totalt missat att det var en "ny"  inspelning och inte ngt gammalt.:) är hur bra som helst.. Om man nu tycker som jag i den frågan=) nu får jag vänta tills på söndag för o se fortsättningen på tv.. en låång väntan.. hmm nja det lär nog inte märkas så mycket..=p

Andreas har varit hemma och bytt bil och är nu på väg mot örebro och ska inte komma hem förrens på Fredag:( trist.. Men men.. får klara mig själv som vanligt.. Hoppas bara han kör försiktigt i snön och så... Ska själv strax ut o ploga med vår gräsklippare:P hehe den har snöskyffel(?) påsatt och behöver bara slänga på? snökedjorna.. hur man nu gör det.. får se om jag kan lösa det annars får jag ringa svärfar så får han hjälpa..:) Har ni med snö???:)

tävling

Hittade en tävling där priset är en fotosession med Therese Jonsson..Helt klart att man ska testa o delta idet.. gör du det med....(se nedan)


"I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1 timmes fotografering
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.
(värde ca 1200:-)

fotograferingen sker i göteborg under mars, 
i stockholm 25-29/3 eller i eskilstuna 20-24/3 

Tävlingsregler:
Kopiera den här bilden, lägg upp den i ett inlägg på din blogg,
lägg även med en länk till det här inlägget & skriv att du tävlar om en fotografering med mig.
Kommentera sedan det här inlägget & skriv med länken till ditt tävlingsinlägg. Klart!"

Bröllopsbilder och fler Icehotel bilder

Har lagt upp en MASSA bröllopsbilder och icehotel bilder på vårt/mitt Pixbox...

länk dit: krian.pixbox.se

Städdag och läsa psykologi

Ush nu e det bara en vecka tills vi ska ha tenta i psykologin..=s måste läsa den jäkla boken nu- har läst lite men det är så himla mycket o tesi.. 60 sid i ett kapitel o vi ska läsa ca 15 kapitel och det tristaste av det hela.. Den är på engelska:S Men men.. en termin kvar-en termin kvar.. (får bli mitt nya mantra :P)

Måste städa idag med.. fastnade framför tvn igår o sen laga mat.. det trista e att jag glömde ta vår nya brevlåda från bilen innan Andreas körde iväg med den idag..:S Så nu får jag vänta med att sätta upp den tills han kommer hem..Hoppas att han får vara hemma hela veckan.. eller ja..för "ekonomins skull" så e det ju bra om han ska iväg. Då får han ju mer lön..=P Men men. det är trist hemma då..


Ska sätta igång nu så jag kommer ngn vart.. Ska försöka ändra en bild på huset med så ni kan får se "mitt drömhus"..=) hoppas vi snart kommer igång med o fixa huset. Ska lämna ut och få offert på husbygget (får passa på o ta en "fackmän" nu när man kan få rot-avdrag:P) och sen fixa bygglov- har snackat med dom och de ska inte vara några problem o få då vi inte stör någon annans tomt eller utsikt eller ngt annat sånt tjafs..:) Vill fira jul i "nya" huset.. lääääängtar som sören...:)

Hejsvejs...:)

Blandade bilder ICEHOTEL











sko=) och svampar

"vårt" isrum den 26-27/1.

hemma

Den Andreas skulle hålla utbildningen med var sjuk så han ska inte iväg=) han kom hem vid halv 5, till o med en "lyx" tid..:D dagen blir bätte o bättre:) Nu lagar vi mat och gör diverse samtidigt:)

skola

Har skola på em idag. 13-16.. skönt.. fast andreas har åkt iväg med jobbet o kommer inte hem förrens i morrn och sen åker han över dagen i övermorrn med.. hmm.. aja det är väl som vanligt:P Ska försöka lägga in bilderna idag. hann int ei helgen då lilltösen inte mådde bra och blev hon som fick uppmärksamheten.. o mannen oxå lite :D

RSS 2.0