Bilder=)


 


http://photofunia.com/


Marley & Jag

Jag o Andreas har bokat biljetter till den på fredag=) sjukt kul, vi har bägge läst boken
mer eller mindre:)






Vädret

Nu tycker jag det borde vara nog.. idag har solen lyst och det har regnat.. MEN nu sitter jag o kollar på SNÖN som faller ner.. Nu får det väl ändå räcka?? tredje månaden som går från icke snö till snö. trött på snön nu.. Vår tack..=S

suck..

Har loggat in här på bloggen flera gånger sedan förra inlägget.. Men har inte orkat eller velat skriva ngt speciellt.. Har ju inte hänt något, känner jag,,, Hmm.. Kan ha o göra med denna veckans schema.. tänkt o skriva 2 tentor och en examinationsuppgift eller vad man nu ska kalla det.. hmm.. Ska iaf till skolan i morrn o öva på vårt rollspel.. ingen aning hur det går.. Ska visa på dålig kommunikation..

nu ska jag snart hoppa in i duschen o sen sova, ha det bra..=)

Fredag den 13:de

Igår hade vi varit gifta i 8 månader=) Tiden går fort..den springer iväg..


Idag har jag inte gjort så mycket.Läst eller ja.. Lyssnat klart på min bok.. ska nog hålla mig till o läsa böckerna i framtiden..Gud så lång tid det tar o läsa/lyssna på en bok.. 11 cd på ca1,15 tim vardera.. en hel evighet.. Men Helge Skoog är iaf bra som uppläsare, ngt annat hade jag inte väntat mej=)


För er som inte visste så har jag en förkärlek till barn & ungdoms fantasy och kärleksböcker..=) Bra kombination.. hihi

Nu hoppas jag på att nästa bok är kommen på bibblan i bokform så jag slipper lyssna på den med, fast efter o ha lyssnat på denna så kommer ju alla ha Helges "röst". Hans olika röster på var och en, annars så brukar jag tycka att det är en del i "det bra" med böcker att man själv får forma hur personen låter.. En arg eller nasal människa låter kanske inte lika dant för alla..

Annars idag har jag inte gjort så mycket. lite städning och lilltösen kom, vi åt kyckling med ris och currysås-Gott..Det var meningen att hon skulle få se Let´s dans men hon somnade medans hon väntade.. Hmm.. hon skulle leka lite innan för o hålla sig vaken och några minuter senare så hade hon somnat i vår säng..*Sötnos*
Så det blir till o pricka in repris på söndag..Så får hon se det då iaf..Idag/morgon så är det ju dax för finalen i Melodifestivalen- Vad tycker ni?  Vem kommer att Vinna?? och kommer den låten ha bäst chans i Eurovision??

Snart vår?!?

Det såg ju nästan ut som om det skulle bli lite vår.. Men icke. snön kom igen...lite bilder på våren och....Snön igen...
(Allt från idag...)





Hunden gillar vädret iaf, varesig det är sol eller snö.. Han älskar allt..!

Och så kom snön.. Igen..
Ingen annan som har tröttnat på denna vår/vinter??

snöööö..!!

SÅ var det dax för snö  igen...när slutar det kan man tro...ska se om man kan ta lite bilder=)

Tenta

ja, idag var det dax för ännu en tenta..:) gick iaf lite bra=) kunde en del.. haha.. alltid ngt.. 6 frågor och måste ha 15 p för godkänt.. e bara till o hoppas på det bästa..
nu blir det städa och fixa. ska byta hos djuren o mata dom..(fåglar och marsvin) Vilda sitter och snackar med mej för fullt.. hon fick lite pellets och lite kel innan när jag gick förbi så nu är hon glad en stund..:) får se om jag kan fånga henne på bild sen..=)

Februari i bilder

Hittade lite bilder från Februari så jag lägger in dem:)

Bilder från skogen bak oss och Sissebäck=)



Så himla mysigt med levande ljus på kvällarna när det är ruggigt ute=)




Och två bilder på huset och tomten=)

Foto:Jag =P

hemma <3

Nu är andreas hemma igen.. skönt=) har annars inte gjort så mycket idag..

ska nog äta en bulle från igår:)

Ensam

Nu har Andreas åkt iväg, är uppe i kväll..trist bara att de e snö o regn på vägen upp..=s hoppas han kör försiktigt..
Och som vanligt så är det trist, trist att vara hemma själv. men det är ju en del av vardagen- ett måste..
första dan är oftast värst sen lättar det..:) alltid ngt.. Ska va hemma nästan hela veckan o plugga, har tenta på torsdag..Hoppas bara hunden kan va snäll denna veckan o att han inte bara tjurar..

men men.. Undrar om man orkar baka idag...?

hämtat bilen och ormar..=S

Innan så kollade vi på filmen på kanal 5 "Snakes on a plane". där det var en massa ormar.. har inte tyckt om dom innan o gör det ännu mindre nu.. alltid när jag ser sånna filmer med "kryp" som då ormar, spindlar myror osv så börjar det alltid "krypa" på mej sedan.. de kan vara allt från att håret irriteras till bara känslan.. urk, tycker inte om det.. efter filmen så kom Andreas på att vi skulle ju hämta hans bil på jobbet då han tog jobbe bilen hem efter jobbet. Han ska iväg på Söndag så då kan han köra direkt härifrån.. men på vägen dit o hem så börjare såklart håret o j*klas..hårbandet hade börjat släppa och håret kittlades.. o irriterande.. fick sätta upp håret bättre..o nu sitter jag här med håret väl uppsatt =) noja kanske.. hehe.. ( för o undvika missförstånd; jag tror inte att jag har en orm krypandes eller annat kryp.. Det är bara en äcklig känsla av kittlande men som är sammanlänkad med sånna filmer o program..:)  )


plättar

Det blev dagens kvällsmat..=) Andreas var iväg till sin mormor och lämnade sina föräldrars bil o nycklar och kom hem senare så vi ville inte ha ngn "redig" kvällsmat som tog lång tid..=) O han´ville ha plättar.. så de fick de bli=) Nu funderar jag på gå upp o lyssna på min bok istället för att fastna här som jag gjorde igår.. Sov dåligt nu igen. hade ju kommit ur det?? Nu får jag nog skärpa mej.. hmm..ngra bra o roliga o framför allt "enkla" träningstips, som man kan göra själv utan att de blir trist? eventuellt med hunden...??

...är det värsta som jag vet..

Mobbning i alla dess former är nog det värsta som jag vet..O ännu värre blir det ju om inte ens skolan vill ta itu med det och hjälpa..alltid ngn dålig ursäkt..nu får det vara nog..Barn och unga ska inte behöva gå igenom sånt. Vuxna ska ha mer vett än o tillåta sådant.. O lärare som nästan är delaktiga genom att inte stoppa utan hitta på ursäkter för det istället..

inget barn eller ungdom åsakar det mot sig själva. Inte ens bråkiga eller "bortkomna" kan själv skyllas för det..Och att låta dom tro det o uppmuntra till att de ska tro att det är fel på dom för att ANDRA mobbar dom är så j*kla fel.. 

nu är det dax att slå ner näven och motarbeta mobbning..

skola

idag har vi föreläsning på em. ska försöka titta in i en affär innan dess=) Så nu ska jag strax fixa mej i ordning..o när jag kommit hem så ska jag köra ut till föräldrarna o lämna en grej innan jag kör hem o fixar..

Vad ska ni göra idag??

Ljussken

Andreas ringde mig innan när han var ute med turbo, det var ett vitt-blått sken över grannkommunen.. Frågan var; Vad var det för ljus??? Nyfiken blev man såklart, jag kikade ut och såg oxå det, o inte klokare blev man=)  Så ut i bilen när han kom hem och körde o kolla..på vägen dit så kom jag på en sak som kunde vara anledningen.. En självklar anledning.. Och det visades vara den rätta... Det var träning på fotbollsarenan där, och de hade 6 stora pelare med 3 lampor vardera=) Ljuspelare som syntes..:) Och sen kollade vi till svärföräldrarnas hus och sen körde vi o Andreas visade var han hade sett det först.. O det var en häftig syn... total motsats till solnedgång. eller ja, som en blå solnedgång.. som längst ut var orange gul, och ljusblå innerst-(som sol) tyvärr fick kameran inte åka med, den har inte fått ladda sitt batteri ännu=S..

Marsvinet Vilda

Igår var vi o hämtade Svägerskans marsvin (som bor hos svärföräldrarna) Vilda som ska va hos oss nu när de är iväg o åker skidor med den andre svägerskan o familj=)

Idag hade jag tänkt o städa och läsa lite.. =) älsklingen hade satt fyr i morse så nu har jag varm o gott=) vädret ute är inte så himla bra..det  regnar,regnar o regnar..=S Har upptäckt ett "nytt"  nöje, ljudbok.. har faktiskt inte testsat det innan då jag har tänkt lite att det förstör lite av nöjet. Det är väl inte min favorit men det funkar=) Lyssnar nu på en barn o ungdomsbok :) Alkemisten..:)

RSS 2.0