Bokat aktivitet nu...

den 27:de januari har vi bokat både hundspann på förmiddagen i 1,5 timme och skotersafari på kvällen i 4 timmar. hoppas vi får se norrsken..:) och sen bokade vi busstransfer så nu är allt bokat och klart.. Nu är resan till ICEHOTEL helt bokad och klar. nu är det bara till o vänta..I dag är det 28 dagar tills vi sätter oss på tåget upp.. och är framme vid lunch dagen efter. lång tid upp o ner men det är planerat så vi får lite mer egen tid, jag och A. Det är ju trots allt vår Bröllopsresa..!:) Läängtar.....

Julefrid..

Nu är julefirandet över.  ( Har änu inte tagit bild på våra julklappar.).
A kom hem i gårmorse vid 8 tiden- de fick problem på flygplatset. Var i väg i går hos mamma o pappa o åt mat där.
Idag var vi i väg och hälsade på hos svärföräldrarna och svägerskan och hennes man. och åt lax.. så i kväll så blev det skräpmat..:) slappemat..

Nu blir det till o förberede inför träffen i skolan på Tisdag och sen inför att hämta lilltösen och fira Nyår med henne och svärföräldrarna.. För första gången sen vi flyttade till hus i dec 2006 så ska vi fira nyår hos oss själva.. Planerar inför fondue med tillbehör och efterrätt..:)

Jag och A spelade monopol innan( fick de i julklapp) den som heter " pamp på paradisön". får med en dvd som man måste ha samtidgt. var faktiskt roligare än det vanliga monopolet.. Jag förlorade såklart.. inget ovanligt gällade monopol..

kollade på Harry Potter nyss.. nu får man vänta på nästa lördag för den femte filmen...:) får se om man hinner se den då..

 Nu ska jag nog strax sova... Ha det så bra. :)

Jul Jul o jul...

Firat jul i tre dagar och ska fira i morgon oxå.. lill jul med svärföräldrarna och svägerskor och lilltösen. och sen julafton med mina föräldrar och syster m familj. Har fått en massa paketer  :) får se om jag lyckas få en bild på det o lägga upp det..
Och idag så har vi varit hos svärföräldrarna och ätit lutfisk och ska till mina föräldrar i morgon..Börjar känna mig sliten:D Men det är ju bara jul en gång om året.

A är iväg med ena svägerskan och ska hämta hennes man som kommer från "utlandet" idag. aldrig varit här innan.. spännande..:)
 Får se hur länge jag håller mig vaken. men tror ja snart ska sova. ska elda upp lite värme här bara. fryyyser.. eldade inte innan vi åkte iväg innan..:( dumma oss.. Men men..



 GOD JUL Allihopa. Hoppas ni har  haft det trevligt..


nyklippt och julförberedelser

Var i väg och klippte mig i fredags, klippte denna gången så jag har rak lugg inte sne som förra gången.  Hämtade o lämnade systersonen i skolan och sen dess i stort sätt så har jag städat o fixat o donat. Lill tösen kom i fredags o ska vara här tills julafton o vi lämnar henne, ska fira jul med svärföräldrarna på tisdag/ lilljulafton.. Blir en massa firande nu de kommande dagarna. 

 I morrn e det det enda dagen som det är hyfst lugnt.. ska eventuellt julhandla med syrran annars e det fix här hemma som gäller.  O på tisdag så blir det fira med svärföräldrarna. Julafton med mina föräldrar och juldagen lutfisk med svärföräldrarna o annandagen med mina föräldrar. Och sist men inte minst. nyår hos oss själva med lilltösen o svärföräldrarna.  får pusta ut under mellandagarna.. eller nja nästan. vi ska träffas en dag med skolarbete men det blir nog ett härligt avbrott från jul/nyårs stök..

Får se om jag lyckas hitta min kamera o ta en bild på håret o "juliga" hemmet...:) A har lagt den där han "minns" det..:P

Aja ska packa in några paket nu innan jag somar..:D
Sov gott o ha de bra:)

Filmkväll...

har nu suttit o kollat på film hela kvällen... Började med Harry Potter o hemligheternas kammare och sen kollat vidare o olikasom visats på tv..
O har samtidigt kollat efter aktiviteter på ishotellet. Måste boka dom nu i veckan..:D  inte långt kvar nu.. äntligen...

ska strax sova nu.. börjar bli trött nu.. Missade lucian på tvn igen..:( Aja.. det får väl vara.. någon som vet om den var fin??

Snö..

Nu har "jag"  fått lite lite snö.. inte mycket men en början.. får hoppas det fortsätter lite mera. Vill ju ha snö nu när det närmar sig jul..:D. A sover så jag får väl gå ut med hunden så han kan sova vidare. får se om han bli kinkig eller inte sen.. Men men.. inte var det jag som fick han till o sova...:)


Hej så länge...

Bilar och lergropar..

Var i skolan idag, hade grupparbete och träff med handledaren. O på väg hem så fick jag hjälpa A att dra upp sin bil från en lergrop som parkerat i..:) jobbigt för min lilla bil.. Men det gick otroligt nog.  och sen kunde jag köra hem.. till det iskalla o tomma huset.. Väl hemma så ringde föräldrarna o sa att det var dax o hämta lutfisken, den var hemkommen.. 19 kg lutfisk,inte illa.. Men oj oj oj  va mycket. Tror inte 12 pers äter upp det, inte på en dag iaf.. men men. svärföräldrarna får ngt o bita i..=P

Snart jul

Tiden bara rusar iväg. nu är det ca en månad tills jag skulle ha tagit examen- om jag bara gjort min uppsats..:( fasiken att man strulade till med den.. Men men.. får väl hoppas att socionomstudenterna är snälla:P

O Nu är det bara lite mer än en och en halv månad tills jag fyller 22 år och.. åker till ishotellet på min efterlängtade bröllopsresa:D jippie=:o)

ska försöka bli mer aktiv här o blogga..:) risken är väl att det inte händer så mycket nytt, tycker inte jag gör ngt speciellt. Driver omkring i min lilla bubbla beståendes av skola o hus o familj.. Men det är jag ju inte ensam om... Får ta o skärpa mig nu..

Och ska nog beställa en bok eller kanske önska mej den i julklapp.. fick nyss "tips" om att det ommit ut en bok som hermoine ärver av Albus...:D Tack Lisen för det boktipset. http://ienannandelhoslisen.blogg.se/

nu ska jag leta upp lite mer info till vårt projektarbete och hur det ska se ut för o vara akademiskt..:S

RSS 2.0