BRÖLLOPSDAG!

Idag har vi våran 1 års bröllopsdag:) Tänk vad tiden går fort..

Idag gick jag upp och fixade lite här nere, rastade hunden och plockade lite busknejlika och satte i en vas. sedan dukade jag frukost och la fram Andreas present, ingen super present. Ett hjärta i "sten" där det står Love. En mysig detalj. Han har bestämt och planerat ngt inför idag och jag får inte veta vad,, hehe.. ute, mygg, folk, mat.. Sånna ledtrådar har jag fått. Ja, och att hunden inte ska följa med, han ska till barnvakt hos mamma..Jag är lite nyfiken på vad som ska ske.. hehe. jag är inte bra på överraskningar.. haha.. (understatement). Får se om det blir några bilder idag eller om jag lägger upp dom senare, är ledig på Tisdag så kanske kommer dom då..

Ha det Underbart idag, För det ska jag/VI=)


uppdatering
:
Andreas hade planerat in minigolf (favoriten) och middag på resturang i Sölvesborg. En mysig resturang där vi satt ute och njöt av utsikten och maten. Efteråt så gick vi ner till glassbåten och köpte glass som vi sedan åt i bilen då det blåste mycket. Jag njöt av hela dagen då den var precis lagom, vi promenerade på valjeudde och bara va med varandra =:) Och Andreas hade planerat in det som jag ville göra =) 

jobb + film

idag har jag jobbat kväll, slutade vid 21 och körde sen o skulle hyra film, men det fanns inte.. så det blev en annan. Bedtime story..:D den verkar bra=)

ska försöka ta en bild på mina fina naglar=) var nere i tisdags(?) o fixade dem:D fina blåa:) och dessutom så ska dom vara med på hennes poster:D inte illa:D hihi spännande:)


I Morgon firar vi 1-års bröllopsdag!! Gud vad tiden går fort.. har köpt ngt till Andreas iaf:) hihi..Men hittade inga fina blommor =S Men men.. får se vad vi hittar på i morrn. Jag hoppas på fint väder så att vi kan äta glass iaf:) i åhus..

nu ska vi kolla filmen..Hej svejs:)

Bilder från öland; del 1

Nu har jag lagt upp en del av bilderna hit. Kvar är på "mina" möllor(väderkvarnar) och Kalmar slott.
Alla bilderna är klickbara, Tagna av mig eller Andreas, mest Andreas. =)



sista bilden; deras "nya" kök=:D




Kanonkula inbäddad i väggen brevid ingången, kanon i museumet, kalkmurbruk(?), ett torn

Fin campingutsikt-slottet, Solen strålar, blåsig grillplats =P



Solnedgång, sitetr ett par i gräset, (vilken slump) =)

Det var en undarbar och varm dag på borgholms slott. Träffade till och med på en högskole kamrat:) otippat=) även hon från Sölvesborg.. Men trevligt lika väl. lyckades få två bilder på henne med familj som jag tänkte skicka till henne:D
Vi gick en guidad tur på slottet och under tiden så fick vi veta att mest troligt så var någon kunglig på Sollidens slott eftersom securitas båt låg ute, där den alltid låg om en kunglig var där, (men inte annars). Spännande.. och extra kul då vi redan hade planerat att åka dit och titta:D Himla intressant och lyssna på guiden, massa historia bakom det slottet. logisikt iom dess läge och ålder..=)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Välkommen in till Solliden



Slottet och "lekstugan"


olika konstverk runt om i parken.-diamanten, pumpan, mediterande flicka och strutsar


2 av trädgårdarna


Statyer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När vi väl var på Solliden så märktes det av att de mycket väl kunde vara någon kunglig på slottet. Securitas överallt men speciellt på ett ställe där dom stod i en klunga inne på ett avspärrat område, en tom cycklade runt på stället..=)
Men vi kunde inte se någon.. Men kul var det, att kika och se om någon kunde ses:D
Solliden övrigt var inte riktigt som jag hade trott, det var inte många stigar där man kom in i en trädgård utan mest runt dem. Lite synd tycker jag då jag gärna hade tagit lite blomsterbilder, men man kunde inte komma så nära de olika "stora" trädgårdarna-(italienska, engelska och holländska parken)
Men det var fint där, fina blommor och parker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I morgon eller på lördag kommer resterande bilder..:)
kommentera gärna:D

Trött

hemkommen efter o ha jobbat.. snart dax för o sova. ska jobba kväll i morgon med..Ska försöka lägga upp bilder i morrn..
God natt

RSS 2.0